Locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap ocupate de… taximetre

locuri parcare handicap

Mârlănia șoferilor care parchează pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități continuă la Timișoara. Acestea sunt ocupate întotdeauna de persoane care nu au acest drept. Nimeni nu mai ține cont de reguli sau de bunul simț.

Reamintim, şoferii care parchează pe locuri destinate persoanelor cu handicap riscă amenzi, care pot fi aplicate atât de poliţiştii rutieri cât şi de cei comunitari.

Seară trecută un timișorean a surprins câteva imagini cu două taximetre parcate într-un loc necorespunzător. Omul povestește că nu e prima dată când se întâmplă așa ceva în zona Bastion din Timișoara.“Sunt locatar în zona Bastion și trec des pe strada Hector pe la colțul cu Profi vis-a-vis de Facultatea de Stomatologie. La începutul străzii Hector dinspre Bd. Revoluției este un scuar de 20 metri și pe urmă două locuri de handicapați continuate de parcarea normală, toate pe partea stângă. Trecând des mă uitam în geamul mașinilor fugitiv să văd dacă au acreditare de la primărie pentru handicap; 95% aveau. În schimb am început să văd mai nou taxi-uri parcate pe acele locuri. Se vede că nu au șofer și este becul verde aprins, destul de ciudat. Aceste fenomene se întâmplă cam de o săptămână, de când s-a deschis un local în imobilul cu numărul 7 de pe bd. Revoluției, dar cu intrare de pe Hector”, a transmis un timișorean.

locuri parcare handicap

În plus, acesta solicită insistent ca fotografiile relizate de el să fie cât mai intens mediatizate, pentru ca oamenii legii să ia măsurile adecvate.“Vă rog să faceți publice aceste fotografii și să se vadă cât mai clar numerele de înmatriculare pentru a se simți vinovați, așa cum de altfel și sunt acei șoferi nesimțiți care țin locurile speciale de parcare ocupate”, a mai adăugat omul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here