Cercetați pentru furt de buzunare

furt buzunare

Poliţiştii oraşului Jimbolia au depistat trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 28 de ani, care ar fi sustras dintr-un imobil situat pe raza oraşului Jimbolia, un portmoneu ce conţinea o sumă de bani. La data de 19 ianuarie, poliţiştii oraşului Jimbolia au fost sesizaţi cu privire la furtul unui portmoneu ce conţinea o sumă de bani, dintr-un imobil situat pe raza orasului Jimbolia.

La scurt timp, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au depistat 3 persoane, cu vârste cuprinse între 22 si 28 de ani, bănuiţi de comiterea furtului. În fapt, la data de 19 ianuarie, persoanele în cauză au pătruns în imobil cu acordul proprietarului, de unde au sustras o suma de bani ( 400 de euro si 400 de lei).

Prejudiciul în valoare de 2.100 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţişti, întreaga suma de bani fiind predată proprietarului.

Pe numele bănuiţilor au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități înfracționale a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here