Flori pentru doamne şi domnişoare, de la poliţiştii de frontieră

Indiferent de cetăţenia înscrisă în documentele de călătorie, doamnele şi domnişoarele  care au intrat sau ieşit marti, 8 Martie  din România  prin  Punctele de Trecere ale Frontierei din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, au primit flori. După ce au prezentat documentele de călătorie  pentru a fi verificate, doamnele şi domnişoarele care au intrat şi ieşit azi din România  au  primit paşapoartele şi cărţile de identitate  înapoi alături  de flori şi urări de sănătate adresate de poliţiştii de frontieră, cu ocazia Zilei de 8 Martie – Ziua Internaţională a Femeii.

Gestul poliţiştilor de frontieră le-a emoţionat şi  surprins plăcut pe doamnele şi domnişoarele care au primit flori.  Acestea au spus că gestul este unul frumos, de suflet, din suflet şi pentru suflet,  iar oferirea unei flori este un semn de nobleţe sufletească, florile fiind un simbol al admiraţiei, afecţiunii şi apropierii între oameni.

Flori, zâmbete, respect şi preţuire oferite tuturor femeilor. Astăzi în sud-vestul ţării primăverii i-a fost permisă intrarea în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.