Un punct si atat! ACS Poli nu vine cu mana goala de la Chiajna

liga1A fost un meci care a demonstrat de ce cele doua echipe se bat sa se salveze de la retrogradare. Vorbim despre o partida a suferintei, Concordia Chiajna – ACS Poli Timisoara, scor 0-0, in ultimul meci al etapei 1 din play-out.

După ce a adus victoria bănăţenilor în partida cu Petrolul, Bărbuţ a avut prima ocazie şi pe terenul ilfovenilor. Milevskyi a răspuns din centrarea lui Feussi, dar Strauss a avut un reflex excelent. Ucraineanul Concordiei a apărut apoi prea târziu în faţa porţii, la pasa lui Garcia. Argentinianul a semnat şi el o ratare mare, în minutul 41.

La reluare, Goga – intrat în repriza secundă – nu l-a putut învinge pe Bălgrădean, iar Feussi a respins din faţa lui Hernandez, la o acţiune periculoasă a oaspeţilor. Cu 7 minute rămase, timişorenii au rămas în 10, după eliminarea lui Bărbuţ, pentru cumul de galbene. Bănăţenii au rămas în 9, după ce a primit și Goga un cartonaș roșu direct, pentru o intrare cu talpa pe glezna lui Bucurică. Decarul oaspeților primise și un cartonaș galben, dar pentru acest fault l-a primit direct pe cel roșu.

Ilfovenii rămân fără victorie în faţa lui ACS Poli Timişoara, în acest sezon de Liga 1, iar gruparea banateana rasufla inca usurata… chiar daca pe plan financiar, lucrurile stau chiar si mai rau decat locul din clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here