Doi bărbați au fost surprinși de agenţii de pază ai unor societăți comerciale în timp ce sustrăgeau cosmetice, produse alimentare și băuturi alcoolice. Poliţiştii Secţiei 4 Timişoara efectuează cercetări faţă de un bărbat de 27 de ani bănuit de furt din societate comercială.

La data de 22 aprilie, cel în cauză a fost reţinut de agenţii de pază ai unui supermarket după ce ar fi sustras mai multe produse alimentare, cauzând un prejudiciu de 400 de lei.

Polițiștii Secției 3 Timișoara au întocmit ieri acte procedurale unui bărbat de 27 de ani  care a fost depistat în timp ce sustrăgea cosmetice, alimente și băuturi alcoolice dintr-un supermarket, cauzând un prejudiciu în valoare de 650 de lei.

În ambele cazuri, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanților societăților comerciale. Pe numele bănuiților au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

Articolul precedentCe artiști vor urca pe scena Festivalului de rock – Timișoara Rocks
Articolul următorPSD si-a stabilit lista pentru CJT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.