Ce artiști vor urca pe scena Festivalului de rock – Timișoara Rocks

Cea de-a doua ediție a Festivalului de rock – Timișoara Rocks va avea loc pe 13 și 14 mai, în Piața Victoriei. După primele confirmări anunțate săptămâna trecută, pe scena Timișoara Rocks va urca în premieră în România, în data de 14 mai, trupa de garage rock Black Box Revelation.

Black Box Revelation, cunoscută și ca BBR, a fost inființată în 2005 de Jan Paternoster (voce și chitară) și Dries Van Dijck (baterie). Au lansat până în prezent patru albume ce au fost primite foarte bine de publicul din Europa și Statele Unite. Au urmat concerte la Rock Werchter, Pukkelpop, Pinkpop, Sziget Festival, Rock en Seine, SXSW și Bonnaroo și au fost în turnee alaturi de Iggy Pop, Eagles of Death Metal și dEUS.

A doua zi de festival va aduce pe scena din Piaţa Victoriei şi două trupe româneşti. În deschidere, de la 19.00, va urca pe scenă trupa de rock alternativ Lună Amară.

În cei 16 ani de activitate, Lună Amară a cântat pe aceleași scene cu formații precum Faith No More, Incubus, Paradise Lost, Apocalyptica, HIM, Toy Dolls, Anathema, Stone Sour, Alice In Chains, Rammstein, Ozzy Osbourne și Deftones, printre alții.

De la ora 20:00, în deschiderea concertului Black Box Revelation, va urca pe scenă trupa de rock alternativ acustic Urma.

Fondată în 2003, trupa a lansat până în prezent 4 albume de studio: “Nomad Rhymes”, “Anger as a Gift”, “Trend Off” și “Lost and Found”. În 2013, Urma a înregistrat singurul MTV Unplugged din România, alături de Green Orchestra.

Seara se va încheia cu concertul celor de la Black Box Revelation, programat să înceapă la ora 21.30.

 Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Timișoara, împreună cu Casa de Cultură a Municipiului Timișoara. Accesul la Timișoara Rocks este liber, astfel că sunt așteptați toți iubitorii, susținătorii muzicii și a concertelor live de calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here