Până astăzi, 19 martie, în România, au fost confirmate, în total, 277 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. 25 de persoane depistate pozitiv au fost declarate vindecate și externate, dintre care 16 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași.

Niciunul dintre cazurile noi înregistrate nu este din Timiș. Astfel, au fost confimate 4 cazuri la Suceava, 3 la București, 2 la Cluj, 2 la Bistrița Năsăud, 2 la Covasna și câte unul la Iași, Dolj, Ilfov și Constanța.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 19 ani și 67 de ani.

Starea generală de sănătate a pacienților este bună. La ATI, în acest moment sunt internați 6 pacienți, din care unul în stare gravă la Craiova, acesta având boli pre-existente.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.822 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19. Alte 33.709 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.973 de teste. Dintre acestea, 4.696 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19.

Articolul precedentAquatim sprijină lupta împotriva COVID-19! Compania donează 200.000 de lei medicilor din Timiș
Articolul următor5 constructii modulare vor fi montate la Ghiroda pentru suspectii de COVID-19

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.