Compania Aquatim se alătură efortului comun pe care instituții publice, organizații și firme private, cât și persoane particulare îl fac pentru a sprijini spitalele și personalul medical din România în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

Aquatim donează suma de 100.000 de lei pentru Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara și suma de 100.000 de lei pentru Clinica de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara. Cele două instituții și oamenii care lucrează în ele sunt în prima linie a confruntării cu Coronavirus-19 și au nevoie să cumpere echipamente și medicamente pentru cei bolnavi.

”Îi îndemnăm pe toți cei care pot ajuta în lupta împotriva pandemiei să o facă. Lumea medicală din Timișoara și din România are nevoie urgentă de sprijinul fiecăruia dintre noi. Salvarea de vieți omenești stă și în puterea noastră, iar dacă avem posibilitatea să ajutăm, să nu ezităm să o facem cât mai curând și într-un număr cât mai mare. Avem convingerea că prin solidaritate și spirit umanitar vom trece cu bine prin această încercare dificilă. Mulțumim instituțiilor și cadrelor medicale care luptă pentru sănătatea noastră”, transmit reprezentanții Aquatim.

Articolul precedentUn sofer de taxi din Timisoara ofera curse gratuit pentru medicii de la spitalul Victor Babes
Articolul următor17 noi cazuri de coronavirus! Numărul total a ajuns la 277

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.