În perioada 19-25.02.2024, polițiștii timișeni au instrumentat o varietate de fapte penale, de la infracțiuni cu violență sau contra patrimoniului până la infracțiuni rutiere sau cele din sfera nerespectări regimului deținerii armelor letale.

În 17 dosare penale au fost reținute 8 persoane pentru 24 de ore în cazul infracțiunilor cu violență, 11 în cazul infracțiunilor contra patrimoniului, 2 persoane pentru infracțiuni rutiere și 2 persoane pentru nerespectarea regimului deținerii armelor letale.

De asemenea, magistrații au dispus și măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de 3 persoane.

Au fost emise 8 ordine de protecție în dosare penale ce privesc infracțiuni din sfera violenței domestice.

În decursul săptămânii trecute, polițiștii rutieri timișeni au acționat pe principalele artere din județ în vederea prevenirii consumului de alcool sau alte substanțe interzise la volan.

Astfel, în urma încălcării normelor rutiere, polițiștii au aplicat 1.142 de sancțiuni contravenționale și au fost constatate 26 de infracțiuni, fiind reținute 111 permise de conducere (14 pentru consumul de băuturi alcoolice la volan și 50 pentru nerespectarea normelor privind regimul legal de viteză pe drumurile publice) și retrase 41 de certificate de înmatriculare.

Articolul precedentSimonis îi arată obrazul lui Nica: „la el e problema”
Articolul următorMai un pas până la scoaterea în afara legii a vânzării ţigărilor electronice către monori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.