3 idei de cadouri de protocol care îți vor netezi calea spre relații profesionale de succes

Știi ce au în comun liderii unor companii de mare succes precum Apple, Yahoo, Starbucks, General Electric sau Google? Toți aceștia susțin și trăiesc după un precept simplu care sugerează că o companie nu înseamnă nimic fără oamenii care o alcătuiesc. 

Fie că ești managerul unei echipe de câțiva oameni sau conduci mii de angajați împrăștiați în birouri pe întreg globul, fie că ești la începutul unei cariere într-un colectiv nou sau că ești angajatul respectabil, cu ani mulți de experiență în spate, trebuie să cunoști micul secret al afacerilor de succes. 

Angajații și partenerii sunt de neprețuit pentru reușita în business și succesul tău personal, iar pentru aceasta ar trebui să-ți exprimi mulțumirea și în afara salariului pe care îl oferi sau a modului tău de comportament ca bun coleg.

Și ce alt mod de a le mulțumi pentru eforturile lor poate fi mai frumos decât un cadou de protocol?

Iată o listă de 3 cadouri pe care le poți lua în considerare pentru a face o surpriză memorabilă angajaților sau colegilor:

 

  • Acumulatori reîncărcabili portabili

 

Acumulatorii portabili sunt o idee foarte bună de cadou și deja sunt folosiți în acest sens pe scară largă. Ca să nu oferi un obiect deja comun, ai putea să-i personalizezi suprafața înainte de a-l oferi. Desigur, ai putea inscripționa elementele de grafică corporativă ale firmei, dar ai putea face mai mult pentru angajații sau colegii tăi și să cauți alternative cu forme inedite și modele 3D. 

Ce ai spune de un acumulator în forma unei doze de RedBull sau a unui stingător de incendiu? Cu un design personalizat, aceste baterii portabile pot deveni un cadou corporatist util, practic și interesant de oferit și de primit.

 

  • Încălzitoare cu USB pentru cănile ceramice

 

Cui nu îi place o ceașcă de cacao, ceai sau cafea pe biroul la care lucrează? Ei bine, aproape toată lumea adoră o băutură fierbinte, mai ales în sezonul rece. Însă problema este că după ce ai pus lichidul în cană, de regulă intervin zeci de probleme urgente de rezolvat, iar când să te bucuri de o înghițitură reconfortantă, constați că e deja rece și fără farmec. 

Soluția este un dispozitiv inteligent alimentat la o priză USB care menține cana caldă, astfel încât să te poți ocupa cu sarcinile tale urgente și să ai în fiecare moment la dispoziție o înghițitură fierbinte din băutura preferată. Un comutator de pornire/oprire convenabil cu indicator luminos permite să știi când este gata de consum. 

Cu o lungime generoasă a cablului, ce îți permite să o folosești aproape oriunde, chiar alimentată din laptopul sau computerul de birou, această cană va fi cadoul preferat de colegii și colaboratorii tăi. 

 

  • O cană personalizată pentru cafea sau ceai 

 

Uneori, ziua de muncă poate deveni semnificativ mai bună dacă ai încă de dimineață o cană cu cafea sau cu ceaiul tău preferat. Iar atunci când bei aceste lichide dătătoare de energie dintr-un recipient personalizat dăruit de colegi sau de șefii tăi, parcă nivelul de încredere în tine crește și devii mai eficient în tot ceea ce faci. În plus, acest cadou face parte din categoria obiectelor din zona home and deco, deci poate fi cu ușurință personalizat cu mesaje mai familiare, dacă nivelul relațiilor protocolare îți permite acest lucru.

Mai mult, când faci colegilor un astfel de cadou, vei contribui și la păstrarea unui mediu înconjurător curat. Doar gândește-te la câte pahare de plastic sau carton de unică folosință ai înlocuit dacă ai cumpărat întregii echipe câte o cană reutilizabilă.

Iată numai câteva idei pe care le poți folosi pentru încântarea celor cu care lucrezi zi de zi. Cu siguranță vei găsi multe alte soluții pentru un cadou de neuitat. Totul e să nu uiți să-l oferi din inimă și să te bucuri împreună cu partenerii tăi de dezvoltarea relațiilor profesionale.

 

Sursa foto: www.shutterstock.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here