300 de litri de alcool confiscat în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I

 

Poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier I au confiscat, în urma unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului cu produse acizabile, 300 de litri de alcool.

Vinerea trecută, la ora 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, s-a prezentat pentru a intra in România, conducând  un autoturism Mercedes înmatriculat în Austria, cetateanul sârb N. Dragan, în vârstă de 48 de ani,  domiciliat în Serbia.

La controlul de frontieră, cetăţeanul sârb a declarat inspectorului vamal în prezenţa poliţistului de frontieră că transportă motorină. În urma controlului fizic al autoturismului şi al remorcii acestuia, echipa comună, formată din inspectorii vamali şi poliţiştii de frontieră, a descoperit   în portbagajul autoturismului şi remorca acestuia cantitatea de 300 de litri de alcool produs în Serbia şi 60 de pachete cu ţigări.

Cetăţeanul sârb  nu a declarat cantitatea de alcool şi tigări şi a încercat să o sustragă de la controlul vamal. Întreaga cantitate de alcool şi ţigări în valoare de 9720 de lei  a fost indisponibilizată de Biroul Vamal Porţile de Fier I, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3000  de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here