45 de amenzi în ultima lună pentru proprietarii din Timișoara care nu își îngrijesc terenurile!

Polițiștii locali continuă să monitorizeze situația terenurilor din Timișoara, ai căror proprietari trebuie să le igienizeze și să le cosească de buruieni, pentru a preveni apariția plantelor alergene, printre care și ambrozia. Astfel, în urma verificărilor, 45 de proprietari au fost amendați. Valoarea totală a sancțiunilor este de 56.500 de lei.

”Numărul constatărilor de astfel de terenuri este mult mai mare, dar identificarea proprietarilor de terenuri trece printr-o procedură care necesită timp, fiind efectuate verificări la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară, motiv pentru care perioada de la depistarea terenului și până la luarea măsurilor de sancționare poate fi mai mai mare, cu atât mai mult cu cât sunt și situații în care proprietarii sunt plecați din Timișoara și locuiesc în alte orașe sau în alte țări”, spun reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

De asemenea, au mai fost reverificate și cimitirele din oraș unde, de asemenea, au fost constatate nereguli de acest gen, fiind aplicate sancțiuni de 5000 lei în Calea Șagului și Rusu Șirianu, după ce luna trecută administratorii cimitirelor Calea Șagului și Stuparilor au fost, de asemenea, sancționați pentru neîngrijirea acestora și necosirea buruienilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here