Primăria Timişoara organizează în perioada 7 – 9 septembrie, a XI-a ediție a festivalului „Bega Bulevard”, între Podul Mihai Viteazul (Mitropolit Andrei Şaguna) şi Podul Maria (Traian).

Încă de la prima ediţie, Festivalul Bega Bulevard a dorit să atragă atenţia timişorenilor asupra importanţei canalului Bega pentru oraş şi asupra posibilităţilor de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care acesta le oferă. Festivalul a fost gândit astfel încât să pună în evidenţă Bega din toate punctele de vedere: estetic, urbanistic, ecologic şi va concentra, pe parcursul celor trei zile, activităţi culturale şi de divertisment.

Ce oferă cu titlu de noutate ediția din acest an? Pentru toți cei care nu au reușit să viziteze până acum Parcul Alpinet, recent reabilitat, Bega Bulevard va fi, cu siguranță, momentul oportun pentru a se familizariza cu un cadru natural minunat.

De asemenea, parada ambarcațiunilor aduce la start atât sportul de performanță timișorean, cât și transportul public pe apă cu ajutorul vaporetto. Atelierele pentru copii , jocurile demonstrative, concertele dar  și demonstrațiile pe apă ale SALVO vor constitui puncte de interes major pentru cei dornici de relaxare.

Dacă concertele sunt programate a se derula în 7 și 8 septembrie, timişorenii vor putea participa duminică, 9 septembrie, de la ora 17 la concursul tradiţional al răţuştelor din plastic.

Articolul precedent45 de amenzi în ultima lună pentru proprietarii din Timișoara care nu își îngrijesc terenurile!
Articolul următorPoliția, în alertă! Un bărbat a dispărut fără urmă încă de duminica trecută

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.