500 de străzi din Timișoara pe care nu s-a intervenit deloc după ninsoare! Un real pericol pentru șoferi

Prefectul judeţului Timiş a solicitat Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş o monitorizare exactă a situaţiei deszăpezirii străzilor din municipiul Timişoara, la aproape o săptămână de la prima ninsoare. Raportul reprezentanţilor IPJ Timiş arată o stituaţie îngrijorătoare pe raza oraşului, neintervenindu-se pe 495 de străzi. Mai mult decât atât, pe aceste străzi s-au format sloiuri de gheaţă, care reprezintă un real pericol pentru şoferi, existând riscul accidentelor.

Starea drumurilor din Timişoara, în acest moment, nu este deloc bună. Pe arterele principale se poate circula în condiţii relativ normale, însă pe străzile secundare ne confruntăm cu situaţii dificile. Sunt zile bune de când nu mai ninge şi, totuşi, nimeni nu intervine pentru ca sloiurile de gheaţă să fie îndepărtate şi, odată cu ele, şi pericolul de accidente. Administratorul acestor drumuri, adică Primăria municipiului Timişoara, trebuie să ia măsuri urgente pentru rezolvarea acestei probleme, pentru că în alte oraşe se poate, şi dau exemplul Aradului, unde s-a intervenit şi pe drumurile secundare”, spune Eva Andreaş, prefectul judeţului Timiş.

În urma raportului întocmit de Inspectoratul de Poliţie, prefectul judeţului Timiş a solicitat reprezentanilor IPJ să ia măsurile legale care se impun în astfel de situaţii.

Totodată, conform datelor IPJ nu există probleme în trafic  la nivelul drumurilor județene, naționale sau pe autostrazi în județul Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here