Prins la volan cu permis de conducere fals! Ce le-a spus șoferul, polițiștior?

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean croat care a prezentat polițiștilor de frontieră un permis de conducere croat fals, pentru autoturismul pe care îl conducea.

”Ieri, în jurul orei 15.30, polițiștii de frontieră au oprit pentru control pe comunicația E70, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița rutier, un autoturism marca Audi, înmatriculat în Germania. Șoferul, un bărbat în vârstă de 23 de ani, cetăţean croat, a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere care avea însemnele autorităților din Croația. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, bărbatul a fost condus la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Moravița pentru verificări”, spun polițiștii de frontieră.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză era fals.

Bărbatul le-a declarat polițiștilor că a obţinut permisul de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, în schimbul sumei de 100 euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here