87 de profesori candidează pentru 78 de posturi de directori și directori adjuncți!

Emoții marei astăzi pentru profesorii din Timiș care vor să devină directori de școli! Aceștia au susținut proba scrisă a concursului. Examenul s-a desfășurat în județ fără nicio problemă.

La nivelul județului sunt vacante 147 de funcții de conducere în școli și s-au înscris doar 87 de profesori, care candidează însă, pe 78 de posturi.

Pentru liceele din Timișoara sunt scoase la concurs 17 posturi de directori, pentru care concurează 18 candidați. În ceea ce privește posturile de directori adjuncți, aici sunt vacante 16 posturi pentru care s-au înscris șapte candidați.

Sunt scoase la concurs și 6 posturi de directori de licee în județ, pentru care s-au înscris 4 candidați. În ceea ce privește posturile de directori adjuncți, sunt 10 funcții vacante și șase candidați.

Totodată sunt scoase la concurs și 12 posturi de directori de grădinițe, pentru care s-au înscris 13 candidați.

În ceea ce privește gimnaziul rural, se caută 52 de directori și 10 directori adjuncți. La școlile de gimnaziu din mediul urban sunt tot 10 funcții vacante, însă pentru directori plini și s-au înscris opt candidați. Tot la aceste unități de învățământ se caută 10 directori adjuncți, iar pentru aceste posturi s-au înscris șase candidați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here