Sute de polițiști asigură buna desfășurare a evenimentelor în minivacanţa de 1 decembrie

amenzi politisti

Aproximativ  900 de poliţişti  se vor afla la datorie pentru a asigura ordinea și liniştea publică în Timiș, în minivacanţa de 1 decembrie. Astfel, 864 de poliţişti acţionează pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi, 632 sunt poliţişti de ordine publică, 108 de la rutieră, 32 de investigaţii criminale, 24 de la transporturi, iar restul de la alte structuri, respectiv: investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase. Structurile de poliţie transporturi vor patrula în 48 de trenuri de călători, precum şi în 16 staţii şi triaje de cale ferată.

Poliţiştii rutieri vor acţiona pe întreaga reţea de drumuri, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here