VIDEO: Din ianuarie, elevii de la Liceele Lenau, C.D. Loga și Calderon se mută în spații noi

Robu, intalnire elevi

https://www.youtube.com/watch?v=BLK7ug2IhyA

Elevii de la Liceele Nikolaus Lenau, C.D. Loga și Calderon din Timișoara se vor muta în școlile renovate după vacanța din ianuarie. Edilul Nicolae Robu le-a promis acestora într-o întâlnire, zilele trecute.”Eu am vrut să le spun care este stadiul lucrărilor la clădirea lor. Am vrut să-i liniștesc și le-am  spun că la venirea din vacanți ei vor face școală în clădirea lor. La venirea din vacanță elevii vor avea condiții mai bune doar în interiorul clădirii, fondurile europene au vizat doar lucrări interioare”, susține primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Lucrările de reabilitare sunt aproape de finalizare. Proiectele de modernizare a liceelor C. D. Loga și Calderon, cuprind și reabilitarea fațadei. La liceul Niokalus Lenau se lucrează doar la interioare, urmând ca fațada să fie refăcută ulterior.“La Calderon și Loga suntem în stadii avansate. La Calderon tocmai am semnat încă un document de plată, e totul aproape gata. Ce bine arată fațadele liceelor, și interioarele arată foarte bine și până la sfârșitul anului așteptările mele sunt ca la ambele licee lucrările să fie gata. La Calderon 100%, dar cred că și la Loga”, a completat edilul.

Vă reamintim că la Colegiul Naţional “C.D. Loga” lucrările ar fi trebuit finalizate în octombrie, cum era iniţial prevăzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here