Programul manifestărilor organizate de Ziua Naţională a României: Andra și What’s UP concertează la Timișoara

concert-Andra-750x321Muzică și multă voie bună de 1 Decembrie la Timișoara. Municipalitatea anunță un program plin de evenimente în Piața Victoriei.

Programul sărbătorii naţionale începe la ora 10.00 în Parcul Central. Prima parte a dimineţii este rezervată unui ceremonial militar şi religios cu depuneri de coroane şi jerbe de flori.

În acest an nu este organizată paradă militară, însă reprezentanţii MapN şi ai MAI vor prezenta exerciţii demonstrative, dar şi tehnci de supravieţuire. Un cort va fi ridicat pentru standurile specifice, unde va fi expusă şi tehnică militară, între orele 10:00 şi 13:00. La ora 18:00 este programată tradiţionala retragere cu torţe a militarilor, jandarmilor şi pompierilor militari, pe traseul Catedrala– Primăria–Piaţa Libertăţii – str. Alba Iulia –Piaţa Victoriei – str. Mărăşeşti – sediul Brigăzii 18 Infanterie „Banat”.

Astfel, de la ora 17 se va da startul distracției cu trupa Big Band. O jumătate de oră mai târziu va fi aprins iluminatul festiv, iar de la ora 18 timișorenii vor fi invitați să joace Hora Unirii. Pe scenă vor urca Ansamblul “Timișul” și soliștii Petrică Moise, Carmen Popovici Dumbravă, Dumitru Stoicănescu, Andreea Aleușan.

Trupa Cover Up va urca pe scena din Piața Victoriei la ora 19. Surpriza serii este concertul artiștilor What’s UP și Andra. Aceștia vor susține un recital de la ora 20, respectiv 21.

Seara se va încheia cu un foc de artificii, de la ora 22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here