Coșuri de gunoi din Campusul universitar vandalizate de două studente bete

cos vandalizat Complex TM

Dezastru în campusul universitar! Mai multe coșuri de gunoi de pe Aleea Studenților au fost distruse!

Totul a fost dat în vileag pe o rețea de socializare, de unul dintre consilierii personali ai primarului Timișoarei, Nicolae Robu. Robert Kristof a postat un filmuleț care demonstrează acest lucru. El s-a arătat dezamăgit de atitudinea vandalilor și spune că s-a implicat personal pentru renovările din Complexul Studențesc. “Sunt efectiv dezamăgit să văd asemenea atitudine, întrucât personal m-am implicat în modernizarea acestei zone încă din anul 2012, pe când eram președinte al Ligii Studenților din Facultatea de Mecanică (… )Acum mă adresez vouă, nesimțiților care ați făcut acest dezastru, sperând că va ajunge mesajul la voi: Cred că ați confundat casa voastră cu domeniul public de v-ați manifestat așa! Complexul Studențesc nu se va transforma într-o junglă și vă promit pe această cale un singur lucru: voi face toate eforturile să fiți prinși și pedepsiți pentru că oameni ca voi nu au ce căuta într-o lume civilizată!”, spune Robert Kristof, consilierul primarului.

cos vandalizat in campusul universitar

Primăria Timișoara a demarat o serie de lucrări în Complexul Studențesc: mobilier urban nou și coșuri de gunoi noi. În plus, a fost reabilitată Aleea Studenților.

UPDATE: Cu ajutorul Facebook, se pare că ar fi vorba despre două studente în stare de ebrietate, care ar fi distrus coșurile de gunoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here