“Lecția de prim ajutor”, organizată GRATUIT în Timișoara

 

Curs Lectia de prim ajutor_06

Timișorenii care sunt interesați să învețe tehnici de prim ajutor în situații de urgență sunt așteptați miercuri, 2 decembrie, de la ora 16.00, pe B-dul Take Ionescu nr. 29A, etaj 2. Asociația MaiMultVerde și NN Asigurări de Viață în parteneriat cu SMURD organizează un curs gratuit de prim ajutor în cadrul programului “Lecția de prim ajutor”.

Programul “Lecția de prim ajutor” extinde astfel cursurile gratuite susținute de instructori SMURD la nivel național. Până în prezent au fost organizate cursuri de prim ajutor în Constanța, Sibiu, Iași și Cluj-Napoca. Ultimul curs din cadrul programului din acest an este organizat la Timișoara în 2 decembrie.

Curs Lectia de prim ajutor_03

La fel ca în celelalte orașe, 40 de persoane sunt așteptate să participe gratuit la aceste cursuri în cadrul cărora vor afla informațiii despre suportul vital de bază și alte măsuri care pot fi luate în situații de urgență medicală de către persoane fără o pregătire medicală de specialitate și vor exersa practic manevrele alături de instructorul SMURD.

Curs Lectia de prim ajutor_04

Înscrierea participanților se face online pe site-ul www.lectiadeprimajutor.ro, participarea fiind gratuită. Până acum peste 1.500 de persoane au participat la cursurile organizate prin programul “Lecția de prim ajutor” în toată țara. Programul a fost lansat în anul 2011 cu scopul de a facilita accesul publicului larg fără pregătire medicală la informații esențiale despre acordarea primului ajutor în situații de urgență.

Curs Lectia de prim ajutor_01

Programul “Lecția de prim ajutor” include o serie de instrumente utile şi cursuri gratuite de prim ajutor, care îi pot ghida pe cei interesați în aflarea informațiilor de bază de acordarea primului ajutor. Peste 1,5 milioane de persoane au interacționat până acum cu instrumentele oferite prin programul “Lecția de prim ajutor”.

Curs Lectia de prim ajutor_02

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here