A doua zi la rând cu sub 100 de amenzi date celor care nu respectă regulile în pandemie

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai ITM Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În data de 19 octombrie, la activităţi au participat 327 de forţe de ordine, fiind verificate 107 societăți comerciale, precum şi 108 mijloace de transport persoane, dintre care 41 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 92 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 29.000 de lei. Dintre acestea, 89 de sancțiuni, în valoare de 26.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 3 sancțiuni, în valoare de 3.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea.

Conform noilor reglementări instituite, în localitățile în care incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 6/ 1.000 de locuitori se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice deschise.

Este a doua zi la rând cu sub 100 de amenzi date, după ce săptămâni la rând se înregistrau cel puțin 110 omanei care erau sancționati, zilnic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here