Continuă „vânătoarea” celor care sfidează pandemia. Din nou s-au dat amenzi de zeci de mii de lei

O nouă zi, alte sute de amenzi. 235 de polițiști de la IPJ Timiș, alături de polițiști locali, jandarmi, pompieri din cadrul I.S.U Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat, duminică, mai multe controale în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

Aceștia au verificat 123 de firme, precum şi 50 de mijloace de transport persoane, dintre care 18 mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 3.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 220 de amenzi în valoare totală de 88.000 de lei. Dintre acestea, 214 sancțiuni au fost aplicate pentru nepurtarea măștii, trei amenzi în valoare de 3.000 de lei au fost date la Făget pentru nerespectarea măsurilor de carantinare/izolare și alte trei sancțiuni în valoare de 1.500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind libera circulație.

În conformitate cu noile reglementări, Certificatul verde COVID va fi necesar pentru accesul în restaurante, cafenele, în săli de spectacole şi la evenimente, inclusiv pentru copiii mai mari de 12 ani, care trebuie sa prezinte un test negativ. Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here