A fost finalizată licitația și a fost desemnat constructorul pentru execuția noii creșe de pe Calea Bogdăneștilor. Este vorba despre realizarea unei construcții noi, cu parter și un etaj.

Clădirea va avea o suprafață utilă de aproximativ 1.106,21 mp și va găzdui:

  • La parter: 4 săli pentru grupe de copii, 4 dormitoare, spații tehnice/depozitare, spațiu multifuncțional, cabinet medical, grupuri sanitare;
  • La etaj: spații administrative, bucătărie, spații tehnice/depozitare, spălătorie, spații pentru socializare. Încălzirea și prepararea apei calde menajere se va realiza cu două centrale temice cu funcționare pe gaz, iar pentru prepararea apei calde menajere se va folosi și un sistem cu panouri solare.

Pe parcela de teren se va amenaja și o suprafață verde de 1770 mp.

Accesul pietonal/auto principal se va realiza de pe strada Amzei, iar cel secundar de pe strada Ștefan Nădășan.

Executant este firma Extra Prompt SRL, iar valoarea investiției este de 5,3 milioane lei (5.361.774,05 lei), fără TVA.  Durata de execuție va fi de 20 de luni.

Primăria Timișoara construiește cu fonduri europene 3 creșe: una în zona de nord- Ion Ionescu de la Brad-unde lucrările au început recent, o creșă pe str. Cocea – în Ciarda Roșie- unde a fost dat ordinul de începere a lucrărilor și cea de pe Calea Bogdăneştilor, pentru care astăzi a fost semnat contractul de execuție.

 

 

Articolul precedentScade numărul cazurilor noi de COVID, la fel şi numărul pacienţilor internaţi în stare gravă la ATI!
Articolul următorRușinos! Administrația Fritz, din nou repetentă: după 32 de ani sirenele din Piața Victoriei au tăcut

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.