A furat în decembrie, dar bine că a fost prins şi acum, în martie

La data de 17.03.2023, polițiștii Postului de Poliție Giroc din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au reținut un bărbat în vârstă de 49 de ani bănuit de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

În fapt, la data de 04.12.2022, polițiștii Postului de Poliție Giroc au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în cursul nopții de 03/04.12.2022, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul acesteia, situat pe strada Muncitorilor din localitatea Giroc, județul Timiș, de unde ar fi sustras un televizor, un cuptor cu microunde și un radio.

În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 17 martie 2023, polițiștii Postului de Poliție Giroc au depistat în localitatea Giroc un bărbat în vârstă de 49 de ani bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here