A sunat clopoţelul la Universitatea Științele Vieții “Regele Mihai I” Timișoara. Invitaţi de onoare la deschidere

La Universitatea Științele Vieții “Regele Mihai I” Timișoara a avut loc luni festivitatea de deschidere a anului academic 2022 -2023, în format fizic. Aula Magna Iualian Drăcea a universității a fost arhiplină de studenţi, bucuroţi că după pandemie pot onora deschiderea de la faţa locului şi nu din faţa computerelor.

La festivitatea de deschidere a noului an universitar au participat viceprimarii Timișoarei, Ruben Lațcău și Cosmin Tabără Amânar, prefectul de Timiș, Mihai Ritivoiu, președintele CJT, Alin Nica și online secretarul general adjunct NATO, Mircea Geoană.

“După o perioadă destul de lungă, doi ani de absență în formatul acesta fizic, anul universitar revine cu o prezență fizică în Aula Magna la deschiderea noului an, dar și în amfitiatre, sălile de curs și laborator în aceeași formă ca și prezență. Este normal ținând cont de numărul mare de studenți, ținând cont de perspectivă și de un nou început așa cum sub acest slogan așezăm acest an universitar, șansa unui nou început. Ca în fiecare an deschidem acest parteneriat cu bobocii, este un parteneriat bazat pe încrederea unul în celălalt, bazat pe respect, demnitate, bazat pe o relație între dascăl și student așa cum a fost până acum în universitatea noastră și ne dorim să continuăm acest parteneriat“, a spus rectorul Cosmin Popescu.

Conducerea universității a decis ca în noul an universitar, procesul didactic să se desfășoare exclusiv fizic, indiferent de programele de studii: licență, master sau doctorat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here