Vineri, 8 decembrie 2023, se anunță un eveniment de excepție în incinta Muzeului Național al Banatului din Timișoara: lansarea cărții semnate de Corneliu Berari. Evenimentul va avea loc în Sala de pedagogie muzeală a Bastionului Theresia, str. Martin Luther nr.4, etaj 1, începând cu ora 15.00.

Cartea lui Corneliu Berari este un dar pentru toți cei pasionați de istoria Bizanțului. Această lucrare stimulatoare nu doar că ne provoacă la reflecții intense, dar și construiește o fundație solidă pentru o nouă perspectivă culturală, un omagiu adus romanilor și românilor de pretutindeni.

Autorul ne invită într-o călătorie captivantă prin paginile cărții sale, de la istoria Antichității târzii la dezbaterile actuale din arheologie, teologie creștină, filozofie politică și relații internaționale. Cartea sa inovatoare ne îndeamnă să analizăm cu atenție mutațiile sociale, religioase și militare din Balcanii secolului VII d.Hr.

În cadrul evenimentului, vorbitorii invitați, dr. Mihail Neamțu și dr. Călin Timoc, vor împărtăși viziunile lor unice asupra temelor abordate.

Articolul precedentSummitul Antreprenorilor Români, cel mai mare eveniment dedicat mediului de afaceri din România, sub organizarea AUR
Articolul următorAproape de perfecţiune! La USV se merge pe acceaşi linie, cu acelaşi rector

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.