Academia Politehnica Timișoara, în cantonament la Vârșeț

În perioada 23-30 iulie, juniorii timișoreni au ales să efectueze un cantonament intensiv de pregătire la Vârșeț. Un oraș simpatic cu 35.000 de locuitori, înconjurat de dealuri și păduri, care oferă condiții excepționale pentru pregătire sportivă (alergare, refacere). Unde în 2005 s-au jucat și câteva meciuri din cadrul Campionatului European de Baschet FIBA. Și care în 2014 a fost gazda Campionatul European de Paragliding.

Gazdele de la OFK Vršac au promovat în acest an în premieră în Prva Liga (Liga II), în consecință și Baza Sportivă de lângă Arena de Baschet „Millennium” (5.000 de locuri) a fost reamenajată și adusă la standardele necesare pentru noul an competițional.

Stafful și jucătorii din Academia Politehnica Timișoara au fost cazați în Hotelul „Srbija“ exact în centrul orașului, s-au antrenat pe terenul sintetic din Baza Sportivă OFK Vršac, pe terenurile de iarbă din Pavliš și Vlajkovac, au tras din greu „la fiare” în sala de forță din Arena „Millennium”, și-au studiat tacticile de meci în Sala de Conferințe a hotelului și s-au relaxat la bazinele Orașului Vršec.

Deplasarea în Serbia au efectuat-o Team Managerul Chiș Mihai, antrenorul principal Gălan Cristian, secundat de Datcu Remus (preparator fizic) și Coroban Dragoș (antrenor cu portarii). Lotul de juniori a fost compus din: Traia M., Boariu D., Vlaicu A., Hus T., Avramescu S., Leoveanu M., Vladu Ș., Semenciuc T., Chelariu A., Tătaru D., Roșca D., Imbroane O., Vela P., State D., Tudor E., Macovei D., Erceanu R.

Poli a ieșit învingătoare și în cele două meciuri de verificare jucate:
Politehnica Timișoara – OFK Vršac 2-1 (1-0), pe 27.07.2022, orele 22:00
Marcatori: Avramescu, Semenciuc; Šepecan
Politehnica Timișoara – Železničar Pančevo 2-0 (0-0), pe 30.07.2022, orele 10:30
Marcatori: Vlaicu, Antal

La sfârșit, antrenorul principal a făcut un scurt rezumat: „Ne-am îndeplinit toate obiectivele cantonamentului. Gazdele au făcut ca totul să fie perfect. Băieții s-au implicat, au avut atitudinea și comportamentul necesar pentru a face performanță. Mă bucur tare că n-am avut accidentați“, Cristian Gălan, grupa 2006.

Le dorim, staffului tehnic și acestor băieți minunați, mult succes în continuare! Hai Poli!

A consemnat MILAN RADIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.