Accident cumplit pe autostradă! Doi oameni au murit, iar doi copii au ajuns în comă la spital.

Spread the love

Accidentul s-a petrecut în această dimineață pe autostrada A1, în apropiere de Traian Vuia. Două mașini au fost implicate, însă celălalt șofer a părăsit locul accidentului.

Doi oameni au rămas încarcerați și ulterior au fost declarați decedați, iar doi copii de 5, respectiv 6 ani au fost preluați de medici, în comă, și transportați la spital. Aceștia au fost însoțiți de tatăl unuia dintre ei, și el în mașină, însă acesta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În jurul orei 04:35, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier pe autostrada A1, km 447, sensul de mers Traian Vuia-Timișoara. În accident au fost implicate 2 autoturisme. Într-un autoturism se aflau 3 adulți și 2 copii, dintre care 2 adulți încarcerați, care au fost ulterior declarați decedați, iar cei doi copii au fost transportați la spital inconștienți, stare comatoasă, împreună cu cel de al 3-lea adult care nu a necesitat îngrijiri medicale. Despre persoanele din cel de-al doilea autoturism nu se cunosc datele deoarece au părăsit locul accidentului. S-a intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare, o autosanitară SMURD și 14 subofițeri, 3 ambulanțe SAJ, echipaj de poliție”, transmit reprezentanții ISU Banat.

UPDATE 1

Din păcate băiețelul de 5 ani a fost declarat decedat în jurul orei 10.00. 

Mai exact, și-au pierdut viața bunicii copilului de 6 ani, dar și băiatul de 5 ani, fiul bărbatului care a scăpat nevătămat în urma accidentului.

UPDATE 2

Șoferul vinovat de producerea tragediei a fost depistat de polițiști, în apropiere de gara Susani din județul Timiș. Acesta a fost dus la audieri la Secția de Poliție din Făget.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here