Accidentul s-a petrecut puțin înainte de prânz, pe raza localității Căpruța din județul Arad.

O mașină în care erau trei persoane, două femei și un bărbat a ajuns într-un șanț, iar cele două femei au rămas blocate în mașină.

La fața locului au ajuns și pompierii de la descarcerare care au eliberat victimele și le-au predat echipajelor medicale, conștiente.

Bărbatul a refuzat inițial transportul la unitatea medicală dar a revenit peste aproximativ 30 de minute acuzând diferite dureri si a solicitat să fie preluat de o ambulanță.

”Au intervenit trei echipaje a Secției de Pompieri Bârzava, Garda de intervenție nr.1 Bârzava, un echipaj descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD si un echipaj de stingere pentru protecția zonei de intervenție cu sprijinul unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, Stația Lipova. La sosirea echipqjelor de intervenție au găsit un autoturism în afara părții carosabile in care erau două victime, femei, încarcerare și un bărbat iesit din autoturism. Victimele încarcerare au fost extrase din mașină de către echipajul descarcerare, în viață, constiente si predate celor două echipaje medicale pentru a fi transportate la UPU Arad”, transmit reprezentanții ISU Arad.

Polițștii au deschis în acest caz un dosar penal.

Articolul precedentSTPT prelungește o linie de transport școlar! Vezi aici noul traseu
Articolul următorConstantin Mărăscu și-a lansat la Timișoara cartea “Sfinți fără aureolă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.