Accident între două autoutilitare! Trei persoane, rănite!

Accidentul a avut loc seara trecută pe o strada din localitatea cărășeană Berzovia. Două utilitare s-au lovit frontal, iar trei persoane au fost rănite.

Polițiștii din Bocșa au ajuns de urgență la fața locului și au stabilit că șoferul unei autoutilitare a pierdut controlul direcției de mers pe strada Revoluției din Decembrie din comuna Berzovia, a pătruns pe contrasens și a lovit o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Reșița.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au găsit lângă autoutilitara care a pătruns pe contrasens, doi bărbați în vârstă de 34, respectiv 41 de ani, din Ramna, care au declarat că niciunul dintre ei nu ar fi condus vehiculul și că ar fi vorba despre o a treia persoană căreia refuză să îi spună numele. Cei doi au refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că la volanul autoutilitarei care a pătruns pe contrasens se afla bărbatul în vârstă de 34 de ani, din Ramna.

În urma accidentului șoferul autoutilitarei care circula regulamentar a fost rănit grav, iar pasagera în vehiculul condus de acesta a fost rănită ușor. De asemenea, bărbatul de 41 de ani a suferit răni ușoare. Cei trei au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și refuzul prelevarării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here