Accident mortal! Un șofer de tir, surprins și accidentat după ce a coborât din cabină

Accident grav pe DN 66, în județul Hunedoara! Un bărbat de 50 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o mașină.

Mai exact, tragedia s-a petrecut după ce șoferul tirului a fost implicat într-o tamponare ușoară cu un alt autoturism. Acesta a oprit tirul și s-a dat jos pentru a vedea ce s-a întâmplat. În acel moment însă a fost surprins de o altă mașină și accidentat grav. Acesta a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

La data de 21.02.2019, în jurul orei 12:55, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 66, pe sensul de mers Petroșani–Hațeg, la km 173+390 m (loc. Ciopeia), a acroșat un alt autoturism, care era oprit pe partea dreaptă, având pornite semnalizatoarele de avarie. Bărbatul de 50 de ani a coborât din autoturismul său, a traversat DN 66 prin loc nemarcat și nepermis și a fost acroșat de autoturismul condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Sălașu de Sus. În urma evenimentului a rezultat accidentarea gravă a bărbatului de 50 ani, care a fost transportat la U.P.U. Hațeg, unde a decedat”, transmit reprezentanții IPJ Hunedoara.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here