PSD Timiș își alege noul președinte în prima zi a lunii martie!

Alegerile interne în PSD Timiș nu au fost amânate, astfel că cel mai probabil vor fi organizate pe data de 1 martie. Cel puțin asta a susținut, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul PSD Matei Suciu, care a dezvăluit cum ar fi stat de fapt lucrurile în CEX-ul partidului, la București.

S-a discutat în cadrul CEX-ului situația de la Timiș, situație care a fost generată de către un număr restrâns de membri de partid ai noștri, de nemembri și de foști membri. S-a format o delegație de membri de partid care s-a deplasat la București să ia legătura cu președintele partidului. Dânșii aveau o listă de semnături de susținere a acestei inițiative a lor, semnată de un număr destul de mare de membri de partid, și de către primari, și de viceprimari, și de consilieri locali, și de primari din alte partide, cum ar fi din PNL. În CEX s-a dezbătut această problemă, dar nu a fost votată amânarea alegerilor. Sâmbătă vom avea în cadrul partidului o nouă reuniune cu Comitetul Executiv al partidului și vom lua decizia de avea alegeri pe 1 martie sau de a le amâna. După părerea mea, alegerile se vor ține în data de 1 martie. Nu are rost să decalăm această dată, pentru că cu siguranță cei care au fost nemulțumiți de o lungă perioadă de timp, probabil că vor fi nemulțumiți și în continuare. Dar vrem cu toții ca împreună cu președintele interimar al partidului să avem o discuție cu toți membri noștri de partid care semnalează nemulțumiri vizavi de modul în care este condusă această organizație”, a afirmat Matei Suciu.

Discuțiile din CEX legate de situația din PSD a fost comentată și de consilierul local Dan Idolu, prezent în cadrul conferinței de presă.

Mulți dintre cei acei semnaturi nu au recunoscut că au semnat. Cei care au semnat au spus că li s-a spus că semnează altceva, că semnează pentru un om ca prieten, dar nu ca să se folosească aceste semnături pentru candidaturi, pentru a crea tensiuni. Eu îmi doresc ca acei colegi de-ai noștri care au semnat pe acea listă în mod conștient să fie măcar prezenți la ședințele de comitet executiv. Pentru că la ultima ei nu au fost prezenți, când s-a decis data alegerilor pe 1 martie și apoi te duci cu oameni din afară să contești data alegerilor”, a precizat Dan Idolu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here