Accident rutier între Săcălaz și Beregsău Mare

Două persoane au ajuns la spital, în urma unui accident produs între un autoturism și un autocar. Totul s-a petrecut între localitățile Săcălaz și Beregsău Mare din Timiș.

Potrivit oamenilor legii, șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului și s-a izbit de autocarul în care se aflau 15 persoane. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș a fost anunțat, la ora 13:07, despre producerea unui accident rutier între localitățile Săcălaz și Beregsău Mare, între un autoturism și un autobuz.

La locul intervenției s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD, o ambulanță SAJ, o autospecială cu modul de descarcerare, două autospeciale de transport personal și victime multiple, un echipaj SVSU Săcălaz, echipaje de la poliția rutieră, trei ofițeri și 21 subofițeri.

În urma accidentului, autoturismul a fost proiectat în șanțul de pe marginea drumului. În autoturism se aflau două persoane rănite, dintre care una încarcerată. Acestea au fost extrase și predate echipajelor SMURD pentru transportul la spital.

În momentul accidentului, în autobuz se aflau 15 persoane, acestea nu au necesitat asistență medicală.

După extragerea victimelor, s-au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și degajarea autoturismului din șanț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.