Accident în vestul țării! Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital

Accident din cauza vitezei, în această dimineață în județul Hunedoara. Un șofer de 25 de ani nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens, unde a lovit o ambulanță, după care a acroșat un pieton care mergea pe partea carosabilă. Grav rănit a fost pietonul, care a fost transportat de urgență la spital.

”Azi, in jurul orei 9.00, un tânăr de 25 de ani, din jud. Gorj, care conducea un autoturism pe DN66, in zona Daranesti (mun. Petroșani), din direcția Petroșani – Tg. Jiu, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde a acroșat o ambulanță, care circula in regim normal, din direcția Petroșani – Deva), după care a lovit un petroșănean de 58 de ani, care se deplasa pe partea carosabila. In urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a pietonului”, spune Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz și încearcă să stabilească cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here