Circulaţia tramvaielor, deviată în zona UMT din cauza unor şoferi care au parcat pe linii!

0

Polițiștii locali au depistat încă doi şoferi care şi-au lasat maşinile pe liniile de tramvai, tot pe strada Gheorghe Adam, perturbând astfel circulația mijloacelor de transport în comun.

Mai grav este faptul că, din cauza acestora, în jurul orei 12.20, Societatea de Transpost Public Timișoara a fost nevoită să devieze circulația tramvaielor 1 și 2 din Piața Traian.

Polițiștii locali l-au identificat pe conducătorul unuia dintre autoturisme, care a și fost sancționat. Cel de-al doilea şofer însă, nu a fost identificat și nici nu s-a prezentat la autovehicul, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul SDM pentru a ridica maşina, urmând ca șoferul să fie sancționat cu amendă maximă pe lângă taxa care se achită către SDM pentru depozitare.

De asemenea, un alt şofer a fost depistat și sancționat ieri după ce a staționat cu autovehiculul în aceeași zonă, respectiv pe strada Gheorghe Adam, încurcând circulaţia tramvaielor.

„Reamintim că în astfel de situații, pentru staționare, sancțiunile sunt între 580 și 725 lei și 3 puncte penalizare la permis. În ultima perioadă au fost înregistrate tot mai multe cazuri de acest gen”, spun poliţiştii locali.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou conducătorilor auto să parcheze astfel încât să nu afecteze circulația mijloacelor de transport în comun, deoarece riscă sancțiuni maxime și chiar ridicarea autovehiculelor, sfătuind totodată cetățenii ca, în cazul în care observă astfel de cazuri să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, pentru ca polițiștii locali să se deplaseze la fața locului pentru luarea măsurilor legale în cel mai scurt timp.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here