Accident violent! O mașină a ajuns într-un șanț, iar o pasageră, o fată de 16 ani, a rămas încarcerată

Accident grav accident de circulație  în această dimineață pe o șosea din județul Arad. Trei persoane au fost implicat, doi minori și un adult. Cu toții erau frați.

Accidentul s-a petrecut  în această dimineață în localitatea Șimand din județul Arad. Pompierii ajunși la fața locului au eliberat o pasageră, o fată de 16 ani care a rămas captivă în mașină. Frații ei au reușit să iasă singuri..

”In această dimineață la ora 05.17 a avut loc un accident rutier pe DN 79  în localitatea Șimand. In accident au fost implicate 3 persoane din care 2 minori, o fetiță de 16 ani  încarcerată, conștientă cooperanta acuzând dureri abdominale (descarcerată de către echipajul ASAS cu 5 subofițeri de la Garda nr.2 de intervenție Chișineu Cris cu modulul descarcerare, a fost predata la echipajul SAJ Santana și transportată la spital) și un băiat de 10 ani ieșit din autoturism (prezenta traumatism facial și a fost transportat de SAJ Cris la spital) și un adult fratele celor 2 (șoferul autoturismului care refuza transportul și examinarea)”, spun reprezentanții ISU Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here