ACS Poli a obţinut la Mediaş primul punct extern din acest sezon. Urmează meciul cu ASA

Şi a venit primul punct de afară. Favorita pe hârtie în fața Timișoarei, echipa cu o singură victorie în 8 etape, Gaz Metan a terminat la egalitate, scor 1-1, cu formația antrenată de Ionuț Popa. Violetii au condus si puteau pleca acasa chiar cu toate puncte, insa la fel de bine, puteau pleca invinsi de la Medias.

Gaz Metan a fost mai periculoasă, în startul meciului de la Mediaș. Nici Eric, din lovitură liberă, nici Llullaku, cu un șut de la distanță, nu au reușit să-l învingă însă pe Straton. Cei care au marcat au fost bănățenii.Popovici a finalizat pe contraatac, din pasa lui Doman.

După pauză, medieșenii și-au trecut în cont și o bară, după un șut superb al brazilianului Eric. Llullaku a egalat cu o lovitura de cap, în minutul 71 naruind sperantele banatenilor la un prim succes extern.

Șansele gazdelor de a obține victoria s-au diminuat însă, câteva minute mai târziu. Radu Zaharia a primit al doilea galben, după un fault asupra lui Doman. Scorul final a fost 1-1, al treilea egal consecutiv acasă al celor de la Gaz Metan Mediaș și al doilea în acest sezon de liga 1 pentru ACS Poli Timișoara, primul pe teren strain.

Etapa viitoare, medieșenii joacă pe terenul CFR-ului, în timp ce echipa lui Ionuț Popa primește vizita penultimei clasate, ASA Târgu Mureș, duminică, de la ora 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here