Mandate de arestare pentru trei bărbați din Timiș. Ce infracțiuni au comis

Poliţiştii timișeni au depistat doi bărbați, de 40 și 36 de ani, condamnați la închisoare. Oamenii legii au depistat un bărbat de 40 de ani, pe numele căruia Judecătoria Timişoara a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care acesta este condamnat la 5 ani de pedeapsă privativă de libertate pentru contrabandă.

Potrivit anchetatorilor, în cursul anului 2011, bărbatul a preluat și transportat, în apropierea liniei de frontieră cu Serbia, 80.000 de țigarete de contrabandă, cu intenția de a le valorifica ulterior.

În cursul aceleiași zile, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat, pe raza municipiului Timișoara, un bărbat de 36 de ani, condamnat la închisoare.

Pe numele celui în cauză, Judecătoria Arad a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care acesta este condamnat la 3 ani și 2 luni de pedeapsă privativă de libertate pentru furt calificat.

În fapt, în cursul anului 2013, bărbatul a pătruns, prin efracție, într-o stație de telefonie mobilă, iar din interior a sustras patru acumulatori, pe care, ulterior, i-a valorificat. Indivizii au fost introduși în Penitenciarul Timişoara pentru executarea pedepselor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here