ACS Poli, remiza si la Slatina, dar intra in play-off cu avantaj

fc-olt-timisoara-1-03111

Ultima etapa a sezonului regulat din B2 a insemnat o deplasare dificila pentru lider, ACS Poli deplasandu-se la Slatina pentru jocul cu FC Olt fara mai multi titulari, accidnetati sau suspendati.

Meciul avea miza pentru ambele echipe, deoarece in cazul unei victorii a oltenilor, diferenta dintre cele doua echipe devenea mai mica in prisma luptei din play-off, care va incepe chiar de saptamana viitoare. Gazdele au inceput in forta si au deschis rapid scorul prin experimenentatul Vedes, minutul 5. Banatenii nu au simtit socul si s-au aruncat in atac, meciul fiind deschis cu ocazii la ambele porti mai ales la cea a gazdelor. Elek a restabilit egalitatea pe finalul primei parti, iar in minutul 60, acelasi jucator a adus echipa vizitatoare in avantaj, 1-2. Nu a fost sa fie insa victorie pentru trupa in alb si negru, deoarece Curtuius a gelalat in minutul 85, iar in prelungiri ambele echgipe au mai avut cate o ocazie.

ACS Poli incheie a treia deplasare din 2015 cu remiza, dupa 1-1 la Oradea si Satu Mare, dar are un avantaj considerabil (6 puncte fata de Metalul si 8 fata de FC Olt) la inceput de play-off.

Play-off, etapa 1, 4 aprilie
ACS Poli Timişoara – Olimpia Satu Mare
Metalul Resita – CS Mioveni
FC Olt – Unirea Tarlungeni
Play-out, etapa 1, 4 aprilie
FC Caransebeş – Şoimii Pâncota
CSM Rm. Vâlcea – FC Bihor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here