Rugby-Timisoara-Steaua

Saracens Timisoara s-a impus dupa un meci spectaculos in fata Stelei in prima runda a Superligii 30-28 (17-18). Partida a fost echilibrata, intre doua echipe care nu au pacalit acest sport minunat si care au jucat direct, la victorie.

Desi Timisoara a inceput mai bine, 7-0 si 17-7, oaspetii au stat la joc si au pus mari probleme gruparii care in ultimii 4 ani a reusit sa castige doua Cupe si doua campionate. Vizitatorii au intrat la cabine in avanntaj si au avut un maxim de 28-22. Timisoara a revenit spre final, 30-28, dar a trecut prin emotii mari in prelungiri, cand Dumbrava a ratat doua penalitati care puteau trimite victoria la Bucuresti.

Una peste alta, meciul a fost de buna calitate, cu toate grselile inerente unui debut de sezon. Timisoara a pacatuit mult in margini, dar a artatat ca este ofensiva si pe inaintare si pe treisferturi, iar Steaua are marele merit ca si-a omogenizat rapid lotul si a venit la joc!

Au marcat pentru Timisoara
Moala, Conache, Capatana, Muresan – eseuri
Calafeteanu – doua transformari si o lovitura de pedeapsa
Conache – o lovitura de pedepasa

Timisoara Saracens: Tarus, Capatana, Saulo, Lazar, Drenceanu, Morrison, Ianus, Burcea, Calafeteanu, Rose, Moala, Kinikinilau, Umaga, Shannan, Conache. Au mai intrat: Militariu, Sefania, Muresan, Maris, O’Donnel, Gorcioaia.

Articolul precedentACS Poli, remiza si la Slatina, dar intra in play-off cu avantaj
Articolul următorRomania scapa de rusine contra Insulelor Fero(c)e!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.