ACS Poli scapa de rusine pe final, la Oradea

acs-poli

acs-poli

Dupa mai bine de 3 luni de la ultimul meci oficial, ACS Poli a reinceput urcusul spre liga 1 pe Crisul Repede, la Oradea. Dar baietii lui dan Alexa au demonstrat ca nu se descurca prea bine cu echipele ce lupta pentru supravietuire, pentru ca nu au invatat nimic din lectia Caransebes. In Bihor, trupa in alb si negru a scos un nou egal chinuit, pe final, desi a jucat mai bine de o repriza cu un om in plus. Noroc ca nici adversarele nu se descurca mai bine…

La prima vedere, ACS Poli trebuia sa aiba un meci faci la Oradea, in fata unei echipe greu incercate si in acest sezon si pentru care salvarea de la retrogradare poate veni doar plin play-off. Si iata ca planul de acasa nu s-a potrivit cu cel de la fata locului, desi ocazii au fost nenumarate pentru un succes lejer.

Dupa un inceput bun pentru banateani, gazdele au deschis scorul la prima faza mai periculoasa prin Florin Lazar, care a sutat la vinclu din careul mare. Vizitatorii se arunca in atac, iar Florin Pop vede inainte de minutul 40, al doilea galben si este eliminat. Banatenii ataca din toate pozitiile, au o bara si doua faze in care puteau primi penalty, dar nu reusesc mai mult decat un gol egalizator prin Pedro Henrique in minutul 86. In prelungirile partidei, ACS Poli „reuseste” a doua bara… dar scorul ramane egal, 1-1.

Principala contracandidata la promovare, Metalul Resita a pierdut la Satu mare, iar acum ACS Poli are doua puncte avans, dar si un meci in plus de jucat.

ACS Poli: Smaranda, Belu, Canu, Scutaru, Melinte, Trandu, Popescu, Boldea, Poparadu, Popovici, Pedro Henrique. Au mai jucat: Nanu, Elek, Balace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here