INVINCIBILI! ASU Poli a trecut clar de rivala Ripensia

poli-fotbal

poli-fotbal

Intr-o atmosfera de zile mari, Ripensia si Poli, doua nume de legenda ale fotbalului banatean si romanesc, si-au disputat pe Dan Paltinisanu intaietatea in Liga 4 Timis. In tribune, spectacolul a fost total… la fel si pe teren, unde alb-violetii si-au dus fanii in extaz. 6-2 pentru ASU Poli, o echipa INVINCIBILA in ultimul an si jumatate de Divizia D.

Circa 6.000 de spectatori au venit sa vada cele doua echipe, precum si celebra Peluza Sud, care s-a intors astfel acasa dupa ani buni, chiar daca doar pentru un meci, si chiar daca doar din calitate de oaspete. Partida, care a fost transmisa in direct pe site-ul lui Ripi, dar si la Radio Timisoara a avut de toate. Ocazii, multe goluri, un penalty ratat, o galerie ca in vremurile bune, lume multa – chiar si pentru nivelul Ligii 1, dar si o castigatoare meritata si de necontestat.

ASU Poli s-a impus la pas, 6-2 (2-0), Draghici marcand o dubla la primul meci ca titular in tricoul alb-violet, Galan, Vucea, Budur si Naidin – de departe cel mai bun jucator de pe teren marcand golurile „oaspetilor”, in timp ce pentru ros-galbeni au inscris Ungureanu si Briciu.

Poli a invins astfel Ripensia in dubla mansa, dupa ce in tur trecea cu 2-1 pe CFR si are acum 4 puncte avans in fruntea clasamentului. Mai este mult pana departe, si in ciuda infrangerii, Ripensia are puterea sa revina in lupta pentru primul loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here