Acţiune în forţă a poliţiştilor locali şi a angajaţilor ADP! Ridică maşinile parcate neregulamentar!

0
53

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au demarat, începând de marți, acțiuni zilnice în colaborare cu angajaţii SDM, pentru fluidizarea traficului obstrucționat de autovehiculele parcate neregulamentar.

Astfel, pe lângă sancționarea şoferilor care nu respectă prevederile legale referitoare la oprire, staționare, parcare, blocarea accesului, s-au intensificat și acțiunile de ridicare a autovehiculelor depistate sub incidența indicatorului cu oprirea interzisă, pe pistele pentru bicicliști, în stațiile mijloacelor de transport în comun, pe trecerile pentru pietoni, pe linii de tramvai ori care blochează accesul în parcări ori incinta unor imobile.

Până acum au fost ridicate şase 6 maşini oprite neregulamentar pe străzile Gh. Dima, I.C. Brătianu și în Piața Huniade.

„Sancțiunile aplicate pentru încălcarea prevederilor referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, iar în cazul ridicării se achită și o taxă către SDM”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că astfel de acțiuni se vor desfășura zilnic şi recomandă totodată conducătorilor auto să respecte legislația pentru a evita sancționarea și ridicarea autovehiculelor pe care le conduc.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here