Acţiune a poliţiştior locali în Piaţa Aurora! Ce nereguli au descoperit?

Polițiștii locali au verificat societățile comerciale care desfășoară activități în exteriorul Pieței Aurora, pentru a vedea dacă este respectată legislația referitoare la deținerea de documente necesare desfășurării actelor de comerț.

Au fost verificate un număr de 20 de societăți comerciale, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 5200 lei, din care trei pentru lipsa acordului de funcționare, două pentru lipsa acordului privind funcționarea teraselor sezoniere, una pentru neafișarea prețurilor și trei pentru nedeținerea sau nerespectarea acordului pentru comerț stradal desfășurat în fața punctului de lucru.

De asemenea, pentru societățile comerciale Alex-Raisa SRL și Oanamar Mixt SRL au fost întocmite propruneri de suspendare a activității pe o perioadă de 30 de zile, deoarece au fost depistate fără acord în mod repetat.

Astfel de acțiuni de verificare în zona respectivă sunt organizate periodic, anul trecut fiind aplicate în aceeași zonă alte 56 de sancțiuni în valoare de 18.400 lei, fiind emise și cinci dispoziții de suspendare a activității pe o perioadă de 30 de zile.

Locația rămâne în atenția polițiștilor locali urmând să se efectueze verificări și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here