Hoţ, prins după ce a spart o locuinţă din Timişoara de unde a furat bunuri de 3.000 de euro

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara au identificat un bărbat, de 34 de ani, bănuit aă a furat bunuri în valoare de aproximativ 3000 de euro dintr-o locuință.

Bărbatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

„La data de 12 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara au identificat un bărbat, de 34 de ani, bănuit de comiterea unui furt din locuință. În fapt, în noaptea de 12 spre 13 noiembrie 2017, cel în cauză,prin forțarea unui geam, ar fi pătruns într-o locuință situată pe raza municipiului Timișoara, iar din interior ar fi sustras bijuterii, ceasuri de mână și un telefon mobil”, spun reprezentanţii IPJ Timiş.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Ulterior, pe numele acestuia magistrații au emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale bănuitului, precum și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here