Acțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea faptelor antisociale din preajma sărbătorilor

Politia TM

Polițiștii vor intensifica acțiunile pentru prevenirea faptelor antisociale. Aceștia se vor afla la datorie în această perioadă a sărbătorilor. Trei sute de poliţişti timişeni vor acţiona zilnic pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care ar putea afecta liniştea cetăţenilor.

Totodată, polițiștii vor folosi 133 de autospeciale, dintre care 13 dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Potrivit reprezentanților IPJ, 37 de polițiști din cadrul Secției Regionale Transporturi Timișoara vor acționa în medie, zilnic, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice în zona stațiilor și triajelor de cale ferată, precum și în trenurile de călători.

Pentru ca Sărbătorile de iarnă să nu fie umbrite de evenimente neplăcute, poliţiştii atrag atenţia să nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice şi să folosiţi centura de siguranţă. Dacă sunteți victima unei infracțiuni sau ați asistat la un furt, contactați cea mai apropiată secție de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here