Lunile mai-iunie sunt absolut minunate pentru a te bucura de timpul petrecut în aer liber. Temperatura este rezonabilă pe timpul zilei, iar asta te face să vrei să ieși din casă. Faptul că restricțiile legate de pandemie au fost anulate a făcut ca numărul de activități și evenimente la care poți particiapa să fie considerabil mai numeroase. Vei putea citi mai jos câteva lucruri pe care le poți lua în considerare când faci planurile pentru următoarele weekenduri.

Iată ce poți face în weekend în afara casei

BRUNCH-UL – MODERNUL AJUTĂ TRADIȚIONALUL

Ideea de brunch a început să fie din ce în ce mai cunoscută în ultimii ani în România. Brunch-urile îi aduc împreună pe oameni prin intermediul mâncărurilor, băuturilor și a cadrelor de basm românești. Acestea reprezintă și un mod de a ajuta producătorii locali, dar și de a-i face pe oameni să se aproprie de tradiții și de sate. Dacă ești în căutarea unor activități care să te facă să te reconectezi cu mediul rural, caută un brunch!

POZELE – DETALIILE PIERDUTE DIN CARTIER

Un fapt general valabil este acela că primăvara ne schimbăm garderoba. Pot fi rochii noi, fuste sau gențile de la Barney’s Store, iar cel mai bun mod de a pune în valoare noile haine și accesoriile este o serie de fotografii de împărtășit pe rețelele de socializare. Poți începe o excursie în cartierul tău sau în parcurile din zonă. Astfel vei găsi locurile ideale de fotografiat, case care au povești de spus și detalii pe care poate nu le-ai observat până atunci.

GRĂDINĂRITUL – CONEXIUNEA TA CU PĂM NTUL

Dacă ești norocos și ai o mică grădină în fața casei, grădinăritul poate fi unul dintre modurile în care poți alege să îți petreci o sâmbătă liniștită. Pe lângă faptul că vei avea flori minunate la vară, grădinăritul ajută și la psihic și la întărirea sistemului imunitar.

MARATOANELE – PASIUNI CARE FAC BINE

Dacă ești o persoană care este pasionată de sport și vrei să faci și un bine, în perioada următoare se organizează numeroase maratoane caritabile. Tot ce trebuie să faci este să plătești o taxă de înscriere (care funcționează ca donație) și să vii în cea mai bună formă fizică. Este minunat să știi că ai făcut un bine făcând ceea ce îți place. Bonus, poți întâlni oameni cu aceleași pasiuni ca tine sau parteneri de alergat în parc!

Găsește activitatea care ți se pare că ți se potrivește cel mai bine sau fii curajos și încearcă ceva complet nou!

Sursa foto: Unsplash.com

Articolul precedentPoziționare internațională a UVT în top cinci universități din România – Rankingul internațional RUR2022 –
Articolul următorProducătorii români sunt discriminați de propriul Guvern – spun patrioții din Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.