Narcis Bobic, președintele Alianța Pentru Patrie Timiș este de parte agricultorilor români, care se bat cu supermarketurile, protejate de Guvern.

„Sărăcirea voită a poporului român este săvârșită cu premeditare de guvernanții țării! Măsură voucherelor oferite persoanelor vulnerabile din România, probabil vă este deja cunoscută. Cunoscut vă este și faptul că ele pot fi folosite exclusiv pentru achiziționarea alimentelor, abaterea de la acest lucru și cheltuirea lor în altă parte(ex: farmacie, cabinete medicale, etc) fiind sancționată cu amenzi uriașe. Ceea ce este însă inadmisibil, este faptul că acești bani oferiți românilor trebuie să fie cheltuiți în supermarketuri, unde producătorii români nu își pot vinde marfa, iar capitalul este unul străin, deci chiar și această sumă infimă, este menită să umfle conturile investitorilor străini, pentru că dacă înmulțim un număr de 2.861.000 de „beneficiari ai programului cu suma de 4 lei pe zi, vom ajunge la 3.1 miliarde lei, care vor lua calea străinătății, deci vor fi bani cu circuit extern. În concluzie, românii nu pot cumpăra de la producătorii locali, autohtoni, pentru care chiar și această sumă mica de bani ar fi contat, iar economia națională ar fi avut un plus.

De ce această discriminare? De ce produsele românești nu pot fi cumpărate pe banii românilor? De ce producția internă este pusă la zid? În numele Alianței Pentru Patrie și a românilor ce suferă de pe urma acestor masuri aberante, cer imperativ și urgent răspunsul la aceste întrebări de la cei ce ar trebui să susțină și să militeze pentru toate aceste lucruri, de la Guvernul României!”, a spus acesta.

Articolul precedentActivități care să te scoată din casă în weekend
Articolul următorPedepse reduse în cazul Colectiv. Piedone nu scapă de pușcărie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.