Acuze grave la Parţa înainte de alegeri. Mihai Petricaş la un pas de a spune ADIO Primărie!

După patru mandate în care a condus sfidător destinele locuitorilor din Parţa, scaunul lui Mihai Petricaş este pentru prima oară în mare pericol. Primarul s-a făcut negru de supărare şi a ameninţat cu procese după ce toate şmecheriile i-au fost scoase la iveală.

drum-parta

Comuna Parta din judetul Timis este una dintre cele mai instarite localitati din vestul tarii. Cu toate acestea in 16 ani de cand este primar Mihai Petricas a reusit „performanta” de a nu atrage nici măcar un proiect pe fonduri europene. Mai mult in comuna pe care o conduce exista strazi care nu au vazut gazul si canalizarea.

teren-parta

În ultimii ani Petricas a aruncat pe fereastra milioane de euro umfland devizul unor lucrari de interes public din localitatea pe care o conduce. La Parta un teren de fotbal cu balon a costat peste 300.000 de euro. In aceiasi localitate 2 kilometri de drum au costat aproape 250.000 de euro. Pretul nu este chiar mare numai ca soseaua a cedat in doar 3 ani si nimeni nu a fost tras la raspundere. In Parta Petricas a construit si o gradinita care a ajuns la exorbitanta suma de aproape 900.000 de euro. Zugravirea caminului cultural si schimbarea acoperisului au mai scos din bugetul primariei aproape 170.000 de euro. Unii sateni spun ca prin firma unui membru al familiei Petricas au fost cumparate intrerupatoare si prize care au costat 200 de lei bucata.

parta-drum

Grav este si faptul ca 20 de hectare de pasune cu utilitati cu tot au intrat in proprietatea viceprimarului din Parta, unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai primarului Petricas. Culmea este ca pasunea are utilitati, iar vilele din imediata vecinatate nu au. Mai mult si fiul primarului a reusit sa obtina prin afaceri dubioase un teren de circa 5.000 de metri, situat chiar la şosea, unde trebuia in urma cu multi ani sa vina un investitor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here